Шукаючи в інтернеті схему адаптора натрапив на досить цікаву сторінку по використанню і програмуванню мікроконтролерів для початківчів. Мікроелектроніка в даний час розвивається дуже швидко. В багатьох побутових так само і промислових пристроях використовуються мікроконтролери, які дозволяють з мінімумом електронних компонентів збирати досить потужні по своїх можливостях електронні пристрої. Кому цікаво Краткий Курс - Самоучитель AVR , ATmega и ATtiny
Мікроконтролери. Використання-програмування.
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22007-08-29 03:12:29
Продовжуючи тему. Для програмування Goldcard і Funcard мені в один час був потрібен програматор. Його можна було купити але я вирішив зібрати сам, отримуєш задоволення і пристрій який тобі потрібен. Дивлячись різні типи схем програматорів мені найбільш сподобалась JOnisprog . Я зібрав версію 1.23а, але так як це мені зайняло трохи часу необхідність в програмуванні карт відпала і я його навіть не випробував. Думаю що цей програматор мені ще пригодиться для програмування мікроконтролерів.
JOnisprog
Поделиться32007-08-29 03:17:26
На даний час сторінка JOnisprog чомусь не працює, в мене є все ,якщо підкажете як це зробити я викладу опис і схеми на цій сторінці.
Поделиться42007-08-29 17:23:18
Відішли мені на еmail, а я викладу у рубриці Наші проекти. v_vakiv@ukr.net з обов'язковим посиланням на автора.
Поделиться52007-08-30 00:39:57
Бажаючі можуть скачати тут програмування мікроконтролерів.
Поделиться62008-04-07 20:49:43
очень хорошая ссылка , спасибо